Politica privind confidențialitatea datelor cu caracter personal

DATELE CU CARACTER PERSONAL PE CARE LE PRELUCRAM. SCOPUL. TEMEIUL. DURATA PRELUCRARII

Confidențialitatea datelor dumneavoastră cu caracter personal reprezintă una dintre preocupările principale ale Asociația Club Sportiv Constantina Diță, cu sediul în București, Sector 3, Strada Nerva Traian, Nr.23-25, Bl.M71, Sc.2, Et.3, Ap.49.

Acest document are rolul de a vă informa cu privire la prelucrarea datelor dumneavoastră cu caracter personal, în contextul utilizării paginii de internet https://runbi21km.ro („Site-ul”) Colectam de la dvs. doar acele date cu caracter personal care ne sunt necesare Asociația Club Sportiv Constantina Diță (ACSCD) le pune la dispozitia clientilor si pentru a va putea tine la curent cu produsele, serviciile si ofertele noastre (marketing direct), in masura in care acest lucru este permis de reglementarile legale sau se realizeaza pe baza consimtamantului dvs.

In general prelucram urmatoarele date cu caracter personal ale dvs.:

 • Nume si prenume
 • Categorie/Gen
 • Data nasterii
 • Numar de telefon
 • Adresa de e-mail
 • Oras
 • Date bancare: nr cont bancar si banca
 • Imaginea – foto si video
 • Nr. de concurs, timpul de concurs si locul in clasament

Fiecare categorie de date va fi colectata in scopuri determinate, explicite si legitime si nu sunt prelucrate ulterior intr-un mod incompatibil cu aceste scopuri si vor fi pe o perioada care nu depaseste perioada necesara indeplinirii scopurilor in care sunt prelucrat.

Pentru a asigura principiul transparentei informatiilor la prelucrarea datelor dvs. cu caracter personal va comunicam in cele ce urmeaza modul in care prelucram datele tale, scopurile si temeiul juridic (baza legala) al activitatilor prin care prelucram datele tale.

 

COMPLETAREA FORMULARULUI DE INSCRIERE

Pentru inscrierea la evenimentele sportive organizate de ACSCD trebuie sa completati formularul de inregistrare specific categoriei de concurs aleasa.

In momentul completarii si finalizarii formularului de inregistrare colectam de la dvs. numele, prenumele, categoria, varsta, nr. de telefon si adresa de email, orasul si tara.

Aceste date cu caracter personal ne sunt necesare pentru a putea valida si asigura inscrierea dvs. la evenimentul ales. Temeiul prelucrarii il reprezinta raportul contractual dintre parti astfel cum acesta este stabilit prin Regulamentul de Concurs. In masura in care nu sunteti de acord cu prelucrarea datelor dvs. ACSCD nu va putea valida si asigura inscrierea dvs. la evenimentul dorit. Totodata pentru a putea emite dovezile de plata aferente taxei de inscriere colectam de la dvs. si datele dvs. bancare, respectiv: nr cont si banca.

In cazul in care alegeti sa faceti plata online, datele dvs. de plata online nu vor fi accesibile si nici nu vor fi stocate de catre ACSCD, ci doar de furnizorul serviciului de plata electronica sau de o alta entitate autorizata sa presteze servicii de stocare date de identificare a cardului, despre a carei identitate vei fi informat, anterior introducerii efective a detaliilor cardului pe care il folosesti pentru plata online. Singurele date privind plata efectuata pe care noi le vom stoca sunt cele legate de data initierii si finalizarii tranzactiei precum si situatia platii.

In cazul in care plata nu se face online, ACSCD va retine doar nr. de cont si Banca, necesare emiterii facturii fiscale. In temeiul obligatiei legale impusa de legislatia fiscala, datele dvs. cu caracter personal necesare intocmirii documentelor de plata vor fi furnizate partenerilor nostri contractuali care ne furnizeaza serviciile IT si contabilitate si vor fi folosite in vederea depunerii declaratiilor fiscale si contabile la autoritatile fiscale.

Datele dvs. cu caracter personal vor fi pastrate pe intreaga durata a raportului contractual precum si pe un termen de 3 ani de la data inscrierii la eveniment, cu exceptia acelor care care vor fi pastrate pe perioade diferite conform conditiilor prezentei Politici.

Pentru a va putea oferi la timp si complet serviciile noastre, datele dvs. cu caracter personal for fi divulgate departamentelor noastre interne cu atributii de prelucrare a datelor (marketing, contabil, IT, etc.) precum si partenerilor nostri contractuali de incredere, selectati in mod atent:

 • furnizorul serviciului de stocare a datelor pe servere externe situat in Romania;
 • furnizorul serviciilor de contabilitate
 • furnizorul serviciilor de comunicari si transmiteri corespondenta pe e-mail
 • procesatorii serviciului de plati online

Datele dvs. prelucrate la momentul completarii formularului de inregistrare nu fac obiectul unei decizii bazate exclusiv pe prelucrarea automata, inclusiv crearea de profiluri si nu vor face obiectul unul transfer catre o tara terta sau o organizatie internationala.

 

EVENIMENTE. SECTIUNEA FOTO

Pentru a putea atinge scopurile pentru care ACSCD a fost infiintata si pentru a va putea prezenta cat mai complet evenimentele organizate, serviciile pe care le punem la dispozitie precum si atmosfera creata in cadrul acestor evenimente, publicam pe site-ul nostru https://runbi21km.ro sectiunea Foto, pozele realizate de la evenimentele organizate.

Prin completarea si trimiterea formularului de inregistrare ne dati acordul dvs. pentru prelucrarea imaginii dvs., in format foto si video. Dupa desfasurarea evenimentului publicam pe site-ul nostru – sectiunea Foto.

Totodata pozele si video-urile realizate cu ocazia organizarii evenimentelor vor fi publicate pe pagina noastra de facebook. Fotografiile vor fi pastrate pe site si pe celelalte conturi pe o perioada de 10 ani.

In plus, pozele si video-urile realizare in timpul evenimentului vor fi folosite in materialele de promovare ale evenimentului, sub forma de fotografii, afise, filme, interviuri etc. in mod gratuit si necenzurat.

Fotografiile si inregistrarile audio/video sunt proprietatea exclusiva a ACSCD, acesta avand dreptul de a dispune in orice mod de acestea, dvs. in calitate de persoana vizata avand dreptul cu privire la acestea sa va exercitati toate drepturile prevazute in Regulament si prin prezenta Politica.

Totodata pentru a putea vizualiza in timp real rezultatul clasamentului la cursa la care ati participat afisam pe site-ul nostru sectiunea Clasament unde publicam numele si prenumele dvs., nr. de concurs, timpul realizat, categoria de varsta si locul in clasament.

Temeiul prelucrarii acestor categorii de date cu caracter personal ale dvs. este interesul legitim al ACSCD, respectiv doar asa putem sa ne desfasuram activitatea si sa va tinem la curent cu ceea ce facem si sa va prezentam rezultatul activitatii noastre, fara aceasta dovada ne este imposibil sa va oferim o descriere completa a evenimentelor noastre, care sunt atat de complexe si diferite la un eveniment la altul.

Pozele si video-urile pe care ACSCD le prelucreaza sunt cele realizate de fotografii nostri autorizati, atent selectionati, sau de fotografii cu care ACSCD are incheiate contracte de servicii.

In temeiul obligatiilor contractuale pe care ACSCD le are, va divulga pozele si video-urile ca Sponsorul Principal al evenimentelor.

Avand in vede numarul mare de poze realizate, in masura in care nu sunteti de acord ca pozele cu dvs. realizate sa fie publicate pe site-ul https://runbi21km.ro sau pe retelele de socializare sau daca pozele apar in prezent pe site sau pe retelele de socializare si nu mai sunteti de acord sa apara in continuare, va rugam sa ne anuntati printr-o cerere pe adresa de email registration@runbi21km.ro prin care sa ne indicati pozele pe care doriti sa le stergem si vom da curs de indata solicitarii dvs.

 

NEWSLETTER – MARKETING DIRECT

Abonarea si dezabonarea la newsletter-ul ACSCD este gratuita si voluntara si se face exclusiv in baza consimtamantului dvs. Newsletter-ul reprezinta un mijloc de informare periodic, exclusiv electronic (e-mail, SMS) asupra evenimentelor promotiilor, etc. ACSCD intr-o anumita perioada, fara niciun angajament din partea ACSCD cu referire la informatiile continute de acesta.

Pentru a asigura serviciile de marketing colectam de la dvs. adresa de e-mail, nr. de telefon, nume, prenume. Aceste date for fi folosite in mod exclusiv pentru a va tine la curent cu privire la evenimentele noastre. Temeiul prelucrarii datelor cu caracter personal il reprezinta consimtamantul dvs., durata prelucrarii fiind intreaga durata a existentei consimtamantului.

Consimtamantul poate fi retras oricand printr-un email trimis la adresa de mail registration@runbi21km.ro sau prin accesarea link-ului de dezabonare din cuprinsul e-mailului primit de la noi si va avea drept consecinta incetarea prelucrarii. Retragerea consimtamantului nu va afecta legalitatea prelucrarii efectuata inainte de retragerea acestuia.

Datele dvs. nu vor fi transferate catre niciun alt operator sau imputernicit si nu vor fi transmise catre nicio tara terta si sau organizatie international.