Termeni și condiții de utilizare

Site-ul www.runbi21km.ro este proprietatea Asociatiei Club Sportiv Constantina Dita (ACSCD). Acest document stabileste termenii si conditiile in care puteti utiliza site-ul www.runbi21km.ro.

Utilizarea site-ului presupune implicit acceptarea acestor termeni si conditii, cu toate consecintele care decurg din acceptarea acestora.

1. ACCES

Scopul permis pentru utilizarea acestui site este obtinerea de informatii si inregistrare on-line. Orice utilizare in alte scopuri decat acesta nu este permisa.

ACSCD nu isi asuma responsabilitatea pentru securitatea acestui site sau a liniei dvs. de comunicare cu acesta.

Prin termenul „utilizator” al acestui site se intelege orice persoana fizica sau juridica care va accesa acest site.

2. DREPTURI DE AUTOR, MARCA SI PROPRIETATE INTELECTUALA

ACSCD ofera acces liber la site-ul www.runbi21km.ro si va autorizeaza sa vizualizati, imprimati si sa transmiteti informatii existente pe site doar in scopuri personale, noncomerciale.

Dreptul de copyright pentru informatiile existente pe acest site este detinut de ACSCD sau de partenerii sai. Nici un material de pe acest site nu poate fi reprodus partial, integral sau modificat fara permisiunea anterioara explicita, prin acord scris cu ACSCD sau partenerii sai

Continutul acestui site, textele, grafica, fotografiile, software-ul, logo-urile si orice alte materiale prezente pe site sunt protejate de legea dreptului de autor si sunt proprietatea ACSCD sau a partenerilor sai.

Este interzisa crearea de legaturi cu acest site ale altor site-uri sau invers, fara un acord prealabil scris. In situatiile in care acest lucru se intampla fara acordul scris explicit al ACSCD, ACSCD nu isi asuma responsabilitatea pentru site-urile neafiliate cu care acesta ar putea fi legat, pentru materialele postate pe acest site de catre alte persoane decat cele autorizate de ACSCD si isi rezerva dreptul de solicita sanctionarea conform legislatiei in vigoare orice actiune de acest tip, care nu are acordul sau prealabil.

ACSCD sau terte parti pot furniza autorizat, prin intermediul site-ului, legaturi („link”-uri) catre alte pagini sau resurse World Wide Web. ACSCD nu garanteaza, nu este si nu poate fi facuta responsabila in nici un fel de disponibilitatea acestora, de forma, continutul, publicitatea, produsele sau alte materiale disponibile pe site-urile respective. ACSCD nu va fi responsabia sau pasibila de a plati despagubiri, direct sau indirect, pentru orice paguba sau pierdere cauzata sau presupusa a fi fost cauzata de sau in legatura cu folosirea sau increderea in informatiile, continutul, bunurile sau serviciile puse la dispozitie de site-urile respective.

Reproducerea, copierea, multiplicarea, vinderea, revinderea sau exploatarea unei parti a serviciilor, accesul sau folosirea serviciilor sau informatiilor puse la dispozitie de ACSCD prin intermediul site-ului intr-un mod care violeaza legislatia romaneasca sau internationala in materie de drept de autor si proprietate intelectuala, implica raspunderea civila sau penala pentru astfel de actiuni.

ACSCD isi rezerva dreptul de a impiedica prin orice mijloace contactarea si utilizarea acestui site si de a de solicita sanctionarea conform legislatiei in vigoare a persoanelor implicate, daca exista dovada ca scopul este distrugerea sau alterarea site-lui, a continutului sau securitatii acestuia sau incercarea de a ataca sau discredita ACSCD sau partenerii sai, produsele, serviciile si angajatii acestora.

Orice eventual litigiu in legatura cu acest site este de competenta instantelor de drept comun din Romania.

3. REGULI DE UTILIZARE:

Nu sunt permise:

 • copierea, multiplicarea, distribuirea, arhivarea sau pastrarea, prin orice mijloace, inclusiv electronice, magnetice sau computerizate, a materialelor si informatiilor existente pe acest site;
 • incercarea de a interveni, prin orice mijloace, in continutul acestui site, stergerea sau modificarea prin orice mijloace a materialelor si informatiilor publicate, sau incercarea de a actiona in acest scop;
 • incercarea de a scana, sonda sau a testa vulnerabilitatea oricarui sistem din reteaua ACSCD sau a retelei ACSCD sau accesarea oricaror servere sau servicii din reteaua ACSCD care nu sunt publice, fara autorizatie;
 • incercarea de a interveni in functionarea serverelor de hosting sau in reteaua ACSCD prin orice mijloace, inclusiv atacarea acestora prin „flooding” sau „DOS”.
 • folosirea oricaror adrese de e-mail publicate prin intermediul site-ului pentru distribuirea lor pe liste de mailing sau pentru trimiterea de e-mailuri comerciale („spamming”) sau pentru orice alt scop in afara de trimiterea de e-mailuri personale justificate, fara acordul scris al posesorilor acestor adrese.

Violarea oricarei dintre aceste reguli atrage dupa sine raspunderea civila sau penala. ACSCD va investiga faptele care implica asemenea incalcari, cooperand cu autoritatile pentru prevenirea sau impiedicarea unor astfel de incalcari.

4. DISPONIBILITATEA SERVICIULUI

ACSCD isi rezerva dreptul de a modifica sau de a intrerupe, temporar sau permanent, partial sau in totalitate, serviciile puse la dispozitie prin intermediul acestui site, cu sau fara o notificare prealabila.

ACSCD nu este raspunzatoare fata de utilizator, orice terta persoana fizica sau juridica sau institutie pentru modificarea, suspendarea sau intreruperea serviciilor disponibile prin intermediul site-ului.

ACSCD poate schimba in orice moment continutul si conditiile de folosire a site-ului. Noile conditii devin valabile in momentul in care au fost facute publice prin inscriere in acest site si nu au caracter retroactiv.

5. ABSOLVIREA DE RASPUNDERE

Acceptand sa utilizati acest site, declarati in mod expres si implicit ca intelegeti ca sunteti de acord ca

utilizarea site-ului se face pe propria raspundere. ACSCD se absolva in mod expres de toate raspunderile de orice fel, exprimate direct sau indirect, inclusiv, dar nu limitat la, garantiile indirecte de vanzare sau conformitate cu specificatiile pentru un anume scop.

ACSCD nu ofera nici o garantie ca:

 • informatiile vor implini toate cerintele dumneavoastra;
 • serviciile vor fi neintrerupte, la timp, sigure sau fara erori;
 • rezultatele ce se vor putea obtine din folosirea informatiilor site-ului vor fi corecte sau de incredere;
 • calitatea oricaror produse, servicii, informatii sau altor materiale cumparate sau obtinute de dumneavoastra prin intermediul site-ului, va satisface toate cerintele;
 • orice eroare de program va fi corectata.

Utilizatorul este singura persoana responsabila de eventualele distrugeri cauzate sistemelor de calcul sau retelei de pe care acceseaza site-ul sau de orice alte pierderi de date, care ar putea fi rezultatul descarcarii de informatii si servicii din continutului site-ului.

Nici un sfat sau alte informatii orale sau scrise, obtinute de la site-ul ACSCD sau prin intermediul serviciilor site-ului, nu constituie o garantie, daca nu este stipulata expres in Termenii si conditiile de utilizare.

6. LIMITAREA RASPUNDERII

ACSCD nu va fi raspunzatoare pentru nici un fel de pagube directe, indirecte, accidentale, speciale, inclusiv, dar nu limitat la, pagube pentru pierderi de profit, bunavointa, posibilitatii de folosire, date sau alte pierderi intangibile sau incomensurabile (chiar daca ACSCD a fost informata anterior de posibilitatea aparitiei unor asemenea pierderi), rezultand din:

 • utilizarea sau imposibilitatea utilizarii informatiilor site-ului;
 • costul procurarii de bunuri sau servicii complementare rezultand din orice bunuri, date, informatii sau servicii achizitionate sau obtinute, mesaje primite, tranzactii incepute prin/ de pe site-ul ACSCD;
 • acces neautorizat la, sau deteriorarea transmisiilor sau datelor utilizatorului;
 • declaratii sau actiuni ale oricarei terte parti asupra serviciilor site-ului;
 • orice alta problema legata de serviciile site-ului.

Pentru sectiunile site-ului care pot cuprinde opinii ale cititorilor, raspunderea asupra continutului opiniilor revine in intregime autorilor acestora. ACSCD isi rezerva dreptul de a nu face publice acele opinii care contravin termenilor si conditiilor de utilizare sau pe care le considera daunatoare, sub orice forma, propriei imagini, partenerilor sau tertilor.

Acest site este oferit in aceasta forma fara alte garantii. ACSCD nu este si nu poate fi facuta responsabila pentru nepotriviri, indisponibilitati sau alte defecte ale acestui site sau ale continutului sau.

7. CONFIDENTIALITATE SI INFORMATII PERSONALE

Informatiile personale puse la dispozitia site-ului ACSCD pentru a putea primi sau utiliza unele servicii sunt protejate in conditiile Regulamentului 679/2016, astfel cum a fost pus in aplicare prin Legea 190/2018.

Colectam de la dvs. doar acele date cu caracter personal care ne sunt necesare pentru a va putea oferi posibilitatea de utilizare a paginii noastre web si pentru a va prezenta serviciile pe care ACSCD le pune la dispozitia clientilor si pentru a va putea tine la curent cu produsele, serviciile si ofertele noastre (marketing direct), in masura in care acest lucru este permis de reglementarile legale sau se realizeaza pe baza consimtamantului dvs.

In general prelucram urmatoarele date cu caracter personal ale dvs.:

 • Nume si prenume
 • Categorie/Gen
 • Data nasterii
 • Numar de telefon
 • Adresa de e-mail
 • Oras
 • Date bancare: nr cont bancar si banca
 • Imaginea – foto si video
 • Nr. de concurs, timpul de concurs si locul in clasament

Fiecare categorie de date va fi colectata in scopuri determinate, explicite si legitime si nu sunt prelucrate ulterior intr-un mod incompatibil cu aceste scopuri si vor fi pe o perioada care nu depaseste perioada necesara indeplinirii scopurilor in care sunt prelucrat.

Pentru a asigura principiul transparentei informatiilor la prelucrarea datelor dvs. cu caracter personal va comunicam in cele ce urmeaza modul in care prelucram datele tale, scopurile si temeiul juridic (baza legala) al activitatilor prin care prelucram datele tale.

8. COMPLETAREA FORMULARULUI DE INSCRIERE

Pentru inscrierea la evenimentele sportive organizate de ACSCD trebuie sa completati formularul de inregistrare specific categoriei de concurs aleasa.

In momentul completarii si finalizarii formularului de inregistrare colectam de la dvs. numele, prenumele, categoria, varsta, nr. de telefon si adresa de email, orasul si IP-ul.

Aceste date cu caracter personal ne sunt necesare pentru a putea valida si asigura inscrierea dvs. la evenimentul ales. Temeiul prelucrarii il reprezinta raportul contractual dintre parti astfel cum acesta este stabilit prin Regulamentul de Concurs. In masura in care nu sunteti de acord cu prelucrarea datelor dvs. ACSCD nu va putea valida si asigura inscrierea dvs. la evenimentul dorit. Totodata pentru a putea emite dovezile de plata aferente taxei de inscriere colectam de la dvs. si datele dvs. bancare, respectiv: nr cont si banca.

In cazul in care alegeti sa faceti plata online, datele dvs. de plata online nu vor fi accesibile si nici nu vor fi stocate de catre ACSCD, ci doar de furnizorul serviciului de plata electronica sau de o alta entitate autorizata sa presteze servicii de stocare date de identificare a cardului, despre a carei identitate vei fi informat, anterior introducerii efective a detaliilor cardului pe care il folosesti pentru plata online. Singurele date privind plata efectuata pe care noi le vom stoca sunt cele legate de data initierii si finalizarii tranzactiei precum si situatia platii.

In cazul in care plata nu se face online, ACSCD va retine doar nr. de cont si Banca, necesare emiterii facturii fiscale. In temeiul obligatiei legale impusa de legislatia fiscala, datele dvs. cu caracter personal necesare intocmirii documentelor de plata vor fi furnizate partenerilor nostri contractuali care ne furnizeaza serviciile IT si contabilitate si vor fi folosite in vederea depunerii declaratiilor fiscale si contabile la autoritatile fiscale.

Datele dvs. cu caracter personal vor fi pastrate pe intreaga durata a raportului contractual precum si pe un termen de 3 ani de la data inscrierii la eveniment, cu exceptia acelor care care vor fi pastrate pe perioade diferite conform conditiilor prezentei Politici.

Pentru a va putea oferi la timp si complet serviciile noastre, datele dvs. cu caracter personal for fi divulgate departamentelor noastre interne cu atributii de prelucrare a datelor (marketing, contabil, IT, etc.) precum si partenerilor nostri contractuali de incredere, selectati in mod atent:

 • furnizorul serviciului de stocare a datelor pe servere externe situat in Romania;
 • furnizorul serviciilor de contabilitate
 • furnizorul serviciilor de comunicari si transmiteri corespondenta pe e-mail
 • procesatorii serviciului de plati online

Datele dvs. prelucrate la momentul completarii formularului de inregistrare nu fac obiectul unei decizii bazate exclusiv pe prelucrarea automata, inclusiv crearea de profiluri si nu vor face obiectul unul transfer catre o tara terta sau o organizatie internationala.

9. EVENIMENTE. SECTIUNEA FOTO

Pentru a putea atinge scopurile pentru care ACSCD a fost infiintata si pentru a va putea prezenta cat mai complet evenimentele organizate, serviciile pe care le punem la dispozitie precum si atmosfera creata in cadrul acestor evenimente, publicam pe site-ul nostru www.runbi21km.ro sectiunea Foto, pozele realizate de la evenimentele organizate.

Prin completarea si trimiterea formularului de inregistrare ne dati acordul dvs. pentru prelucrarea imaginii dvs., in format foto si video. Dupa desfasurarea evenimentului publicam pe site-ul nostru – sectiunea Foto.

Totodata pozele si video-urile realizate cu ocazia organizarii evenimentelor vor fi publicate pe pagina noastra de facebook. Fotografiile vor fi pastrate pe site si pe celelalte conturi pe o perioada de 10 ani.

In plus, pozele si video-urile realizare in timpul evenimentului vor fi folosite in materialele de promovare ale evenimentului, sub forma de fotografii, afise, filme, interviuri etc. in mod gratuit si necenzurat.

Fotografiile si inregistrarile audio/video sunt proprietatea exclusiva a ACSCD, acesta avand dreptul de a dispune in orice mod de acestea, dvs. in calitate de persoana vizata avand dreptul cu privire la acestea sa va exercitati toate dr   epturile prevazute in Regulament si prin prezenta Politica.

Totodata pentru a putea vizualiza in timp real rezultatul clasamentului la cursa la care ati participat afisam pe site-ul nostru sectiunea Clasament unde publicam numele si prenumele dvs., nr. de concurs, timpul realizat, categoria de varsta si locul in clasament.

Temeiul prelucrarii acestor categorii de date cu caracter personal ale dvs. este interesul legitim al ACSCD, respectiv doar asa putem sa ne desfasuram activitatea si sa va tinem la curent cu ceea ce facem si sa va prezentam rezultatul activitatii noastre, fara aceasta dovada ne este imposibil sa va oferim o descriere completa a evenimentelor noastre, care sunt atat de complexe si diferite la un eveniment la altul.

Pozele si video-urile pe care ACSCD le prelucreaza sunt cele realizate de fotografii nostri autorizati, atent selectionati, sau de fotografii cu care ACSCD are incheiate contracte de servicii.

In temeiul obligatiilor contractuale pe care ACSCD le are, va divulga pozele si video-urile ca Sponsorul Principal al evenimentelor.

Avand in vede numarul mare de poze realizate, in masura in care nu sunteti de acord ca pozele cu dvs. realizate sa fie publicate pe site-ul www.runbi21km.ro sau pe retelele de socializare sau daca pozele apar in prezent pe site sau pe retelele de socializare si nu mai sunteti de acord sa apara in continuare, va rugam sa ne anuntati printr-o cerere pe adresa de email registration@runbi21km.ro prin care sa ne indicati pozele pe care doriti sa le stergem si vom da    curs de indata solicitarii dvs.

10. NEWSLETTER – MARKETING DIRECT

Abonarea si dezabonarea la newsletter-ul ACSCD este gratuita si voluntara si se face exclusiv in baza consimtamantului dvs. Newsletter-ul reprezinta un mijloc de informare periodic, exclusiv electronic (e-mail, SMS) asupra evenimentelor promotiilor, etc. ACSCD intr-o anumita perioada, fara niciun angajament din partea ACSCD cu referire la informatiile continute de acesta.

Pentru a asigura serviciile de marketing colectam de la dvs. adresa de e-mail, nr. de telefon, nume, prenume. Aceste date for fi folosite in mod exclusiv pentru a va tine la curent cu privire la evenimentele noastre. Temeiul prelucrarii datelor cu caracter personal il reprezinta consimtamantul dvs., durata prelucrarii fiind intreaga durata a existentei consimtamantului.

Consimtamantul poate fi retras oricand printr-un email trimis la adresa de mail registration@runbi21km.ro sau prin accesarea link-ului de dezabonare din cuprinsul e-mailului primit de la noi si va avea drept consecinta incetarea prelucrarii. Retragerea consimtamantului nu va afecta legalitatea prelucrarii efectuata inainte de retragerea acestuia.

Datele dvs. nu vor fi transferate catre niciun alt operator sau imputernicit si nu vor fi transmise catre nicio tara terta si sau organizatie internationala.

11. EVENIMENTE. SECTIUNEA FOTO

Pentru a putea atinge scopurile pentru care ACSCD a fost infiintata si pentru a va putea prezenta cat mai complet evenimentele organizate, serviciile pe care le punem la dispozitie precum si atmosfera creata in cadrul acestor evenimente, publicam pe site-ul nostru www.runbi21km.ro sectiunea Foto, pozele realizate de la evenimentele organizate.

Prin completarea si trimiterea formularului de inregistrare ne dati acordul dvs. pentru prelucrarea imaginii dvs., in format foto si video. Dupa desfasurarea evenimentului publicam pe site-ul nostru – sectiunea Foto.

Totodata pozele si video-urile realizate cu ocazia organizarii evenimentelor vor fi publicate pe pagina noastra de facebook. Fotografiile vor fi pastrate pe site si pe celelalte conturi pe o perioada de 10 ani.

In plus, pozele si video-urile realizare in timpul evenimentului vor fi folosite in materialele de promovare ale evenimentului, sub forma de fotografii, afise, filme, interviuri etc. in mod gratuit si necenzurat.

Fotografiile si inregistrarile audio/video sunt proprietatea exclusiva a ACSCD, acesta avand dreptul de a dispune in orice mod de acestea, dvs. in calitate de persoana vizata avand dreptul cu privire la acestea sa va exercitati toate drepturile prevazute in Regulament si prin prezenta Politica.

Totodata pentru a putea vizualiza in timp real rezultatul clasamentului la cursa la care ati participat afisam pe site-ul nostru sectiunea Clasament unde publicam numele si prenumele dvs., nr. de concurs, timpul realizat, categoria de varsta si locul in clasament.

Temeiul prelucrarii acestor categorii de date cu caracter personal ale dvs. este interesul legitim al ACSCD, respectiv doar asa putem sa ne desfasuram activitatea si sa va tinem la curent cu ceea ce facem si sa va prezentam rezultatul activitatii noastre, fara aceasta dovada ne este imposibil sa va oferim o descriere completa a evenimentelor noastre, care sunt atat de complexe si diferite la un eveniment la altul.

Pozele si video-urile pe care ACSCD le prelucreaza sunt cele realizate de fotografii nostri autorizati, atent selectionati, sau de fotografii cu care ACSCD are incheiate contracte de servicii.

In temeiul obligatiilor contractuale pe care ACSCD le are, va divulga pozele si video-urile ca Sponsorul Principal al evenimentelor.

Avand in vede numarul mare de poze realizate, in masura in care nu sunteti de acord ca pozele cu dvs. realizate sa fie publicate pe site-ul www.maraton-cuj.ro sau pe retelele de socializare sau daca pozele apar in prezent pe site sau pe retelele de socializare si nu mai sunteti de acord sa apara in continuare, va rugam sa ne anuntati printr-o cerere pe adresa de email registration@runbi21km.ro prin care sa ne indicati pozele pe care doriti sa le stergem si vom da curs de indata solicitarii dvs.

12. NEWSLETTER – MARKETING DIRECT

Abonarea si dezabonarea la newsletter-ul ACSCD este gratuita si voluntara si se face exclusiv in baza consimtamantului dvs. Newsletter-ul reprezinta un mijloc de informare periodic, exclusiv electronic (e-mail) asupra evenimentelor promotiilor, etc. ACSCD intr-o anumita perioada, fara niciun angajament din partea ACSCD cu referire la informatiile continute de acesta.

Pentru a asigura serviciile de marketing colectam de la dvs. adresa de e-mail, nr. de telefon, nume, prenume. Aceste date vor fi folosite in mod exclusiv pentru a va tine la curent cu privire la evenimentele noastre. Temeiul prelucrarii datelor cu caracter personal il reprezinta consimtamantul dvs., durata prelucrarii fiind intreaga durata a existentei consimtamantului.

Datele dvs. nu vor fi transferate catre niciun alt operator sau imputernicit si nu vor fi transmise catre nicio tara terta si sau organizatie international.

Consimtamantul poate fi retras oricand doar la solicitarea explicita a utilizatorului printr-un email trimis la adresa de mail registration@runbi21km.ro, sau prin accesarea link-ului de dezabonare din cuprinsul e-mailului primit de la noi si va avea drept consecinta incetarea prelucrarii. Retragerea consimtamantului nu va afecta legalitatea prelucrarii efectuata inainte de retragerea acestuia.

ACSCD se obliga sa nu faca publica adresa de e-mail a utilizatorilor si sa nu o dezvaluie unei terte parti, daca aceasta nu se afla intre partenerii agreati in mod expres, in afara cazului in care acest lucru este necesar pentru a respecta legea si/sau procedurile judiciare.

ACSCD nu raspunde de atacurile avand ca scop furtul sau vandalismul si care ar putea conduce la dezvaluirea sau compromiterea datelor.

ACSCD nu-si asuma nici un fel de responsabilitate pentru situatiile in care utilizatorul isi publica adresa sau orice alte date personale, din proprie initiativa, intr-un mesaj public, pe oricare dintre paginile ACSCD.

Politica site-ului www.runbi21km.ro este de a nu accepta sau de a nu lua in consideratie materialele nesolicitate. Daca utilizatorii site-ului trimit astfel de materiale, ACSCD isi rezerva dreptul de a considera aceste materiale neconfidentiale si lipsite de protectia drepturilor personale sau de proprietate. Astfel de materiale si drepturi devin proprietatea ACSCD, libera de orice pretentii emise de o persoana sau un grup de persoane, putand fi utilizate in orice scop de catre ACSCD, fara fara obligatia de a acorda compensantii pentru utilizarea lor.

Identitatea utilizatorilor nu va fi dezvaluita in cazul in care, prin informatiile postate, acestia ar putea fi pusi pericol. La inregistrare, utilizatorii au posibilitatea sa aleaga numele de utilizator (username) si parola (password). Utilizatorii accepta sa nu imprumute niciodata parola (password) unui alt utilizator, pentru propria protectie si pentru validitatea informatiilor transmise. De asemenea, accepta sa nu utilizeze niciodata parola altui membru pentru a posta mesaje.

www.runbi21km.ro foloseste „cookies” pentru a identifica utilizatorii. Acestea nu contin nici un fel de date personale ale utilizatorului si nu prezinta risc in cazul in care sunt interceptate de terte parti. Daca browser-ul este configurat sa nu le accepte, anumite pagini pot sa nu functioneze partial sau in totalitate.

Pe site-ul www.runbi21km.ro pot fi prezente reclame si/sau legaturi catre pagini ale unor terte parti, inclusiv parteneri sau sponsori. Informatiile furnizate unor pagini externe nu se afla sub controlul ACSCD si orice publicare a unor date personale pe alte pagini de pe Internet se face pe propriul risc.

ACSCD isi rezerva dreptul de a modifica, revizui, completa aceste reguli in orice moment. Orice modificare va fi facuta publica in aceasta pagina si va intra efectiv in vigoare din momentul postarii ei pe site.